Tijdens mijn lessen aan jongeren is het belangrijkste doel om het plezier van samen muziek maken te ervaren. Gegarandeerd al tijdens de eerste les zal de leerling ontdekken hoe het is om op een ongedwongen manier letterlijk te "spelen" met diverse percussie-instrumenten.

Tijdens privé-lessen zal naast het samen muziek maken ook dieper worden ingegaan op een specifiek instrument. Tijdens een groepsles zal er met meerdere personen een percussie-stuk worden gespeeld, waarbij de aandacht minder individueel is gericht, maar meer gericht is om de groep "de compositie" zo goed mogelijk te laten spelen. De stukken die ik maak zijn zo samengesteld dat er voor elk niveau ruimte is om een volwaardige plek in te nemen. Met (nogmaals) het voornaamste doel om het plezier van muziek maken te ervaren i.p.v. virtuoos te moeten zijn.

Ik geef les in een studioruimte van de "Jamstudios" gelegen aan de Haarlemmerweg 315 1051 LG Amsterdam, tegenover het Westerpark.

http://jamstudios.nl/Jamstudios/Home.htm

Het tarief is €25,- per uur.

Mijn naam staat op de de lijst van het Jongerencultuurfonds. Als u denkt in aanmerking te komen voor financiële steun kunt u voor informatie naar:

https://www.jongerencultuurfonds.nl.

http://leergeldamsterdam.nl